Blåbærmuffins med krønsj!

I går kveld bakte jeg blåbærmuffins med kanelkrønsj. Jeg droppet sitron fordi jeg glemte å kjøpe sitron. 😉

Oppskrift er fra trinesmatblogg.no Link her: http://trinesmatblogg.no/2014/11/07/blabaermuffins-med-kanelkronsj/ 

Ingrediensene er enkle å få tak i og er basic i en muffins. Deigen er veldig tung og seig, og det er ikke smør i selve deigen. Steketid var satt til ca 20 min på 2/3 full form, og det passet veldig bra. Jeg lagde noen store og noen små. De store stekte jeg ca 25 minutter og da ble de perfekte 😊 Anbefaler å bruke stekebrett til muffins slik at de holder formen bedre! 

Terningkast:

Ingredienser: 6

De fleste har det du trenger i skuffen, kanskje ikke sitron da 😅 

Utførelse: 4 

Deigen er tung å jobbe med og det er vrient å få rørt inn bærene jevnt uten at de knuses. Var også veldig usikker på hvor mye krønsj det skulle være på. Tok derfor på så det dekket ca 4/5 av toppen, og ble fornøyd med det, men det er jo smak og behag.

Smak: 5

Deilig smak og saftige muffins, ekstra godt med kanelkrønsj på toppen. Det er bærene og krønsjen som gjør muffinsene, deigen i seg selv blir litt så-der, men som skrevet veldig saftige!

Alt i alt veldig godt, og passer perfekt til å lyse opp en kanskje litt kjip mandag! 

Happy baking! 

2 kommentarer

lisarorvik

12.04.2016 kl.11:11

Dette så godt ut :)

hobbybakeren

12.04.2016 kl.15:46

lisarorvik: De ble veldig gode! :)

Skriv en ny kommentar

hobbybakeren

hobbybakeren

22, Sarpsborg

Hei! Jeg elsker å bake, og er selverklært mat-entusiast! Jeg finner oppskrifter på nett, i bøker og på tv. Etter jeg har laget noe vil jeg legge det ut her med terningkast på vanskelighetsgrad, smak og hvor vanskelig det var å få tak i ingredienser! :-) Jeg tar gjerne imot tips til noe jeg kan lage! :-)

Kategorier

Arkiv

hits