Tidlig middag for en!

Middag er kanskje ikke dagens viktigste måltid, men det er, hvertfall for min del, dagens beste måltid! Middag er så udefinert og fantastisk, og du kan velge helt selv hva det skal være og når det skal være! 

I dag blir det paprika med fyll til middag! Det er godt, det er enkelt, og du kan bestemme innhold helt selv! Perfekt når jeg bare skal lage middag til en med litt rester til kvelden 😉

Jeg har brukt følgende fyll:

Karbonadedeig -krydret med salt, pepper, chilli krydder, basilikum og sitronpepper

1 Hakket løk 

1 boks Mais

Knuste tomater på boks 

Litt ingefær

Ett fedd hvitløk

gulrot 

Revet ost

Slik kan det gjøres:

Del opp paprika og fjern innhold. Stek karbonadedeig, hakk opp gulrot, løk og ingefær. Legg kjøttet i en beholder så grønnsakene kan stekes og blandes sammen i stekepanna. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper, eventuelt litt soyasaus. Legg fyllet i paprikaen, sett paprikaen i en illfast form og ha på osten. Stek på 200 grader, midt i ovnen, i ca 20 minutter.

Det blir en del fyll igjen, med mindre du fyller ganske mange paprikaer, men det gjør ingenting! Fyllet passer perfekt til spaghetti. Kok opp ønsket menge spaghetti eller pasta, varm opp fyllet, og vipps så har du middag! 

  

God middag! 😃

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hobbybakeren

hobbybakeren

22, Sarpsborg

Hei! Jeg elsker å bake, og er selverklært mat-entusiast! Jeg finner oppskrifter på nett, i bøker og på tv. Etter jeg har laget noe vil jeg legge det ut her med terningkast på vanskelighetsgrad, smak og hvor vanskelig det var å få tak i ingredienser! :-) Jeg tar gjerne imot tips til noe jeg kan lage! :-)

Kategorier

Arkiv

hits