Pavlova med suksessterte krem!

Jeg lagde en Pavlova i forbindelse med en bursdag, og hele kaken ble spist opp! Fått mye skryt for denne, og med suksessterte kremen mellom bunnen og kremen blir den enda bedre!  

Oppskrift til Pavlova bunn her: http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/pavlovakake-til-17.mai

Oppskriften til suksessterte her: http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/suksessterte

Kremen på toppen er veldig smak og behag, jeg pisket vanlig krem av kremfløte med tre ss sukker, deretter hadde jeg oppi to-tre toppede ss med vaniljekrem. 

Ingredienser: 5

Hvitvinseddik er kanskje ikke noe alle har i skuffen, men det går helt fint å bytte den ut med vanlig eddik 😊

Utførelse: 4

Å piske eggehvitter stivt er ikke en del av utfordringen med denne kaken, men det å få den bunnen pen og i en form som gjør at "pynten" ikke renner av er lettere sagt enn gjort!

Suksessterte kremen kan være noe krevende, for den skal røres på middels varme til den tykner men uten at egget skal bli stekt, men kremen må bli tykk nok så den ikke renner av kaka. Måtte lage både to og tre suksessterter før jeg ble fornøyd med konsistensen til kremen 😉

Smak: 6

Søt, kremete, frisk, seig, knasende, rett og slett deilig! 

 

Én kommentar

lisarorvik

13.04.2016 kl.16:47

Dette så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

hobbybakeren

hobbybakeren

22, Sarpsborg

Hei! Jeg elsker å bake, og er selverklært mat-entusiast! Jeg finner oppskrifter på nett, i bøker og på tv. Etter jeg har laget noe vil jeg legge det ut her med terningkast på vanskelighetsgrad, smak og hvor vanskelig det var å få tak i ingredienser! :-) Jeg tar gjerne imot tips til noe jeg kan lage! :-)

Kategorier

Arkiv

hits